Hírek

Korizz együtt Sebestyén Júliával!

Korcsolya

2013. február 26.

Nem mindennapi vendég érkezik március 2-án, 13.30-kor a pécsi Műjégpályára: a korábbi négyszeres olimpikon, Sebestyén Júlia, illetve 14 ifjú tanítványa tart különleges bemutatót.

Korizz együtt Sebestyén Júliával!

Az első magyar műkorcsolyázó Európa-bajnok, négy téli olimpián is induló (legjobb eredményét 2002-ben Salt Lake Cityben érte el, ahol 8. volt), kilencszeres magyar bajnok Sebestyén Júlia sikeres pályafutása biztosan nem szorul külön bemutatásra a jeges sportágat kedvelők között. Azt már kevesebben tudják, hogy tudását ma edzőként kamatoztatja - a tanítványaiival közös programból láthatnak ízelítőt a március másodikán 13.30-kor a pécsi Műjégpályára kiolátogatók. Itt egy csaknem egyórás bemutatóval varázsolnak majd különleges hangulatot a jégre a - sportágat egyébként már igencsak magas szinten művelő -  gyerekekkel.

Ahogy a produkciót "menedzselő" Horváth Zoltán - tegyük hozzá, egykor maga is a Fradi sokszoros magyar bajnok, ifi-Eb-győztes korvcsolyázója, majd tizenkét évig az amerikai Holiday On Ice jégrevü szólistája) fogalmaz, látogatásuk egyik mottójának a sport életmód- és egészségformáló hatásának, a drogokkal, alkohollal, diszkókkal teli mai fiatalos életmód elleni alternatíva kínálását tartják.

A jégpálya ezen a napon a szokásos nyitva tartással (9-12, 13-16, 17-20) üzemel, ám a korizni érkezők számítsanak-készüljenek rá, hogy 13.30-tól a program idejére csak nézőként lehetnek jelen, ám a végén mindenkinek módja nyílik egy közös korizásra, fényképezkedésre is Sebestyén Júliával, illetve tanítványaival.

 

KEDVES VENDÉGEINK!

 

Március 2-án, szombaton a délutáni nyitva tartás alatt az első magyar műkorcsolyázó Európa-bajnok, Sebestyén Júlia tart bemutatót tanítványaival, ezért

13.00-14.30 között a vendégek csak nézőként lehetnek jelen.

Délután így 14.30-16.00-ig lesz korcsolyázási lehetőség, amelynek az elején bárki együtt korizhat, fényképezkedhet az olimpikonnal és tanítványaival.

A programra nem kell külön belépőjegyet váltani, hanem a délutáni nyitvatartási időre megváltott normál belépővel megtekinthető.

Aki 14.30-tól érkezik korcsolyázni, féláron válthatja meg a belépőjét.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben