Hírek

Kenderesire a kapitány is felfigyelt

Úszás

2013. április 4.

Március utolsó hétvégéjén a budapesti Császár-Komjádi Sportuszodában rendezték a Budapest Open kvalifikációs bajnokságot, amelyen a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. három úszója vett részt.

Kenderesire a kapitány is felfigyelt

Lengyel Anna az első napon 800 méteres gyorsúszásban a 9. helyen ért célba, Financsek Gábor pedig 50 mellen a világbajnoki szintidőtől (28.00) alig lemaradva, 28.36-as idővel szerezte meg az aranyérmet. Szintén dobogón végzett Kenderesi Tamás, aki 100 pillangón a 3. lett az olimpiai résztvevő Pulai Bence és Biczó Bence mögött.  Szombaton Financsek Gábort csak Gyurta Dániel tudta megelőzni 100 mellen, Kenderesi Tamás pedig 4. lett 200 pillangón.

- Kenderesi Tamás 16 éves, de már tagja az ifjúsági válogatottnak. Tehetségére a szövetségi kapitány, Kiss László is felfigyelt, véleménye szerint Tamásnak nagy esélye van a júniusi, poznani ifjúsági Európa-bajnokságon való részvételre is. Külön öröm volt számunkra, hogy Budapesten két egyéni csúcsot is úszott, hatalmasat fejlődött az elmúlt időszakban – mondta Szamek Katalin, aki Tari Imrével együtt készíti fel a pécsi tehetséget a megmérettetésekre.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben