Hírek

Belvárosi futóverseny gyerekeknek

2013. május 18.

"Fuss és Cibezz velünk!" szlogennel rendez nagyszabású diákfutóversenyt a CIB Bank a PSN Zrt. közreműködésével május 25-én a pécsi belvárosban.

Belvárosi futóverseny gyerekeknek

A pár héttel ezelőtti Vivicitta városvédő futás sikerére alapozva, ám ezúttal elsősorban az iskolásokra számítva rendezi meg belvárosi futóversenyét a CIB Bank május 25-én, szombaton délelőtt. Nevezni már előzetesen is lehet - a futásról szóló információt, regisztrációs lapot az összes pécsi iskolába eljuttatták a szervezők -, ám az sincs elkésve, aki a helyszínen, a Széchenyi téren tenné ezt meg. Erre 9.00 órától nyílik lehetőség, egészen a 11.00 órakor kezdődő közös bemelegítésig, amelyet Welker Zsanett aerobikoktató vezényel majd.

A mezőny 11.15-kor rajtol, az 1,9 kilométeres útvonal a következő: Széchenyi tér - Janus Pannonius u. - Szent István tér - Ferencesek utcája - Váradi Antal u. - Mátyás Király u. - Jókai u. - Graz tér - Citrom u. - Irgalmasok utcája - Széchenyi tér.

A győztesek mindkét nemben három korcsoportban - alsó és fölsős általános, továbbá középiskolások - számíthatnak értékes ajándékokra, emellett az első 200 nevező ajándék CIB-pólót kap. A programot Teddy-maci gyermekkórház és kreatív játszóház színesíti.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink