Hírek

Szombatonként aquafitnesz a Hullámban

2013. augusztus 7.

A júniusban már sikeresen megkezdett, heti egyszeri, ingyenes alakformáló, zsírégető gimnasztikát hirdető programot az augusztusi kánikulában szombatonkénti aquafitnesszel folytatja a Hullámfürdőben a PSN Zrt.

Szombatonként aquafitnesz a Hullámban

Aki már kipróbálta, tudja, hogy a kényelmes, mozgásszegény életmódról az egészségesebb, sportos mindennapokra váltása során az első lépések megtétele a legnehezebb. A MOB és a Magyar Tornaszövetség Aerobik Szakága most egy bárki számára elérhető országos programmal igyekszik ezt megkönnyíteni. Az órákat az alakformáló, zsírégető, egészségmegőrző mozgásformákban otthonosan mozgó aerobik-oktatók (Borsos Anita, Csatáry Kinga, Réfi Eszter, Szilvás Angéla, Vass Brigitta) vezetik. A heti egyszeri, de rendszeres és változatos testedzés elsődleges célja kortól és nemtől függetlenül a mozgás megszerettetése, a figyelem felhívása a sportos életmód fontosságára az egészség megőrzésében.

A programhoz országszerte számtalan település csatlakozott, szűkebb pátriánkban a PSN Zrt. állt a kezdeményezés mellé. A sorozat júniusban több, mindenki számára nyitott, ingyenes aerobikórával indult útjára, az augusztusi kánikulában pedig szombat délutánonként, tehát 10-én, 17-én, 24-én, 31-én, mindig 16.30-kor) a Hullámfürdő kellemesen hűs vízében, a strand hullám-medencéjében aquafitnesz-órákkal folytatódik. Ezekre az órákra a Hullámfürdő vendégeit várják, magárért a programért nem kell külön fizetni, az benne foglaltatik minden típusú belépőjegy (vagy bérlet) árában, jelentkezni pedig a kezdés előtt a helyszínen lehet.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben