Hírek

Két bajnokság, két arany egy hétvége alatt

Tájékozódási futás

2013. szeptember 9.

A tájfutó sportág őszi nyitóversenyeit, a rövidtávú egyéni ob-t és a pontbegyűjtő csapatbajnokságot rendezték szeptember elején Szentendrén, és a Szentendre melletti Dobos-hegyen.

Két bajnokság, két arany egy hétvége alatt

A PVSK tájfutói közel ötven fővel vettek részt a megmérettetéseken, bajnokságonként 3-3 bajnoki címet gyűjtöttek. A Szentendre belvárosában megrendezett egyéni versenyen sok PVSK-PSN Zrt-s futó került az „A” döntőbe a tizennégyes korosztályban is, közülük Szuromi Hanga szerzett bajnoki címeket, míg Pataki Réka Dalida a negyedik helyen futott be.

A pontbegyűjtő csapatbajnokságon bajnoki címet szerzett a PSN Zrt. versenyzőiből felálló N14 korosztályban  induló csapat, amelynek a tagjai Szuromi Hanga, Pataki Réka Dalida, Viniczai Judit voltak. A második számú csapatunk néhány másodperccel szorult csak le a dobogóról, és így a negyedik helyen végeztek a Horváth Sarolta, Kovács Gréta, Viniczai Hanga összeállításban.

A két bajnoki szám összességében a várakozásoknak megfelelően sikerült, és a bajnoki idényből még három verseny van vissza októberben.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben