Hírek

Fűzy Ákosra emlékezünk

Kosárlabda

2013. szeptember 11.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetősége és dolgozói megdöbbenéssel értesültek az Uni-Győr női kosárlabda-csapatának tragikus balesetéről, Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klub-igazgató haláláról, a játékosok sérüléséről.

Fűzy Ákosra emlékezünk

Németh Károly nekrológja játékostársához, játékosához, kollégájához, barátjához:

http://www.ratgeberakademia.hu/tartalmak/Fuzy_Akos_emlekere


Szeptember 11.:

Ákos férfi és női vonalon egyaránt rengeteget tett a kosárlabdáért, így két jótékonysági mérkőzéssel is tisztelgünk emlékének.
A PEAC-Pécs és a Pinkk Pécsi 424 összecsapása mellett a Pécsi VSK-PANNONPOWER és a Kaposvári KK is pályára lép a rendezvény keretein belül. A pontos programról még folynak az egyeztetések.

Szeptember 10.:


A PEAC-Pécs, illetve Rátgéber László kezdeményezésére szeptember 25-én, szerdán 18.00-kor a PEAC jótékonysági mérkőzést rendez a Lauber Dezső Sportcsarnokban Fűzy Ákos családjának megsegítésére. A mérkőzésen a PEAC-Pécs és a Pinkk-Pécsi 424 lép pályára korábbi edzőjük, barátjuk, kollégájuk emléke előtt tisztelegve. 


Szeptember 09.:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége adománygyűjtést indít a szombaton buszbalesetben elhunyt Fűzy Ákos és Tapodi Péter családjának megsegítésére.

Az MKOSZ alábbi, elkülönített alszámláján várja az adományokat:

10300002-20316431-49020504


Szeptember 7.:

Fűzy Ákos a pécsi kosárlabda történetének kiemelkedő alakja volt, játékosként és sportvezetőként is öregbítette a város hírnevét. Magyar bajnoki és kupa aranyak, nemzetközi pályákon megnyert serlegek tucatjai emlékeztetnek sportolói, sportvezetői és emberi nagyságára, melyet Pécs városa is több kitüntetéssel ismert el.

Az elhunytak emlékét megőrizzük, a sérült játékosoknak mielőbbi és teljes felépülést kívánunk.


                     Kollégák, barátok: Rátgéber László és Fűzy Ákos 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben