Hírek

Kosárkarácsony, rangadóval

Kosárlabda

2013. december 10.

A PEAC-Pécs igazi gálahangulatot szeretne varázsolni december 15-én a Lauber Dezső Sportcsarnokba, ahol a női kosárlabda Közép-európai Liga (KEL) második körének nyitórangadóján, 18 órakor a Sopron ellen lép parkettre.

Kosárkarácsony, rangadóval

A két nagyszerű csapat játékán túl kicsit már a karácsony közeledtét is ünnepeljük, különböző programok színesítik a vasárnapi napot a Rátgéber Kosárlabda Akadémia és a PVSK jóvoltából. A kapukat már korán nyitják, 15 órától a Pécsi VSK-PEAC junior csapata vív rangadót az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen. Akik tehát már korán kimennek a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba, azok többek között Kaposi Pálmának, Szücs Rékának és Raus Viviennek is szurkolhatnak, a három fiatal a felnőtt csapat tagja is. Lesz tombola is gyerekeknek, a Magyar Telekom Csoport, a Databox Kft. és a Hotel Palatinus felajánlásainak köszönhetően a fődíjak között van okostelefon, táblagép és családi ebéd is. Természetesen nem maradhat el a Rátgéber Akadémia és a Pécsi VSK kosarasainak közös bemutatója sem, és lesz ajándékosztás is. A fő esemény azonban a 18 órakor kezdődő Pécs-Sopron találkozó lesz!

 

A vasárnapi rangadó előtt egy másik nagy feladat is vár a héten a PEAC-Pécsre. Csütörtökön este 18 órától a FIBA Európa Kupa F csoportjából való biztos továbbjutásért játszik ki-ki meccset a francia Entente Sportive B. Villeneuve D'Ascq Lille Metropole (röviden ESBVA-LM) csapatával. Jelenleg mindkét gárda 3-2-es győzelem-vereség mutatóval rendelkezik, a győztes biztosan továbbjut a legjobb 16 közé.

 

Szeretettel vár mindenkit a PEAC-PÉCS a rendezvényeire!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben