Hírek

Jégdiszkó és olimpiai hangulat a jégpályán

Korcsolya

2014. február 10.

"Gyere velünk Szocsiba!" Ingyenes családi programmal várja az érdeklődőket a Műjégpályát üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit Zrt. február 15-én.

Jégdiszkó és olimpiai hangulat a jégpályán

A következő hónapban is újabb színes programokkal csábít aktív mozgásra mindenkit a PSN Zrt. által üzemeltetett Műjégpálya: február 15-én ingyenes családi vetélkedők, majd este jégdiszkó, március 1-én pedig a hagyományos jégfarsang várja a korcsolyázás szerelmeseit. 

"Gyere velünk Szocsiba!" - legalábbis lélekben, buzdít az oroszországi téli olimpia kapcsán e szlogennel a PSN Zrt. a február 15-ei ingyenes családi sportdélutánjára. Ahol 13.00 órától gyorskori-, 13.30-tól jégkorong-bemutató nyitja a programok sorát, majd 14.00 órától büntetőlövés, sor- és váltóversenyek és számos ügyességi feladat várja a kicsiket és nagyokat a Műjégpályán - a győztesek minden kategóriában a Decathlon sportáruház ajándékaival gazdagodnak majd. Ezt követően 16 óráig szabadkorcsolyázás zárja a délutáni programot, amely 13 és 16 óra között minden betérő számára ingyenes lesz. Ugyanaznap este (17 órától) az idén már két sikeres estén túljutó Ice Shaker Jégdiszkó zárja a napot - amelyen a felnőttek 900, a diákok 700 forintért vehetnek részt, ahol a profi DJ-k különleges hang- és fénytechnikával, ajándék mix-cd-kkel és live mix-felvétellel, hostesekkel gondoskodnak a jó hangulatról.

Március 1-én este pedig az ugyancsak elmaradhatatlan Jégfarsang várja a korizni vágyókat, ahol a jelmezben érkezőknek ingyenes lesz a belépés, a legötletesebb maskarákat pedig ezen felül jutalmazzák is.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2019. február 19.

Jó úton halad az atléta

Korcsolya 2019. február 15.

A gyorskorcsolya-váltó lett az év csapata

Korcsolya 2019. február 15.

Korizik az ország!

Atlétika 2019. február 14.

Kárpáti Enikő Kata ismét remekelt

Tájékozódási futás 2019. február 12.

Táncosokkal telik meg a Sportcsarnok