Hírek

PSN-siker a Harkány-futáson

Atlétika

2014. március 14.

Március 9-én immár 30. alkalommal rendezte meg a PVSK atlétikai szakosztálya a Pécs - Harkány országúti futóversenyt, amelyre egyéni és váltó kategóriában is lehetett nevezni, de munkahelyi csapatok jelentkezését is várták a szervezők.

PSN-siker a Harkány-futáson

A 25 kilométeres távot a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. férfiváltója kevesebb mint másfél óra alatt teljesítette, a fiúk átlagban 3:22 perc alatt futottak le egy kilométert, ezzel felállhattak a dobogó legmagasabb fokára.

- A szezonra nézve biztató eredményeket értek el a PSN Zrt. Sportiskola távfutói a Pécs - Harkány futóversenyen. Ez volt az idei első szabadtéri megmérettetés, amelyen szakosztályunk sportolói részt vettek. A fiatalabbak a korosztály közeli mezei futó országos bajnoksága miatt nem álltak rajthoz, az idősebbek viszont egyéniben és váltóban is elindultak - mondta Fogarasi Sándor, a futók edzője.

Az aranyérmes csapat tagjai: Halász Ádám (aki egyéniben legjobb pécsiként a 8. helyen végzett, a tavalyi eredményén pedig 5 percet javított), Magyar Huba és Elhag Feisal. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 12.

Kenderesi Tamás 12. lett a vb-n

Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála