Hírek

Együttműködés a katasztrófavédelemmel

2014. május 8.

Együttműködési megállapodást írt alá a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

Együttműködés a katasztrófavédelemmel

A két szervezet között már évek óta szoros kapcsolat van, több alkalommal segítették már egymás munkáját, amelyet tegnap hivatalos formába foglaltak. 

A megállapodást Mácsai Antal mk. tűzoltó ezredes, a  Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság  igazgatója és Vári Attila a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatója írta alá.

Az együttműködés célja, hogy a felek között kölcsönös segítségnyújtás alakuljon ki, amely mindkét szervezet feladatellátását segíti. A közös munka kiterjed majd a gyakorlatokra és a hivatásos állomány egészégi-és fizikai állapotának megőrzésére, megerősítésére. 

Az együttműködés keretében a PSN Zrt. havonta többtucat belépőjegyet bocsát a megyei katasztrófavédelem részére, így lehetőség nyílik az Abay Nemes Oszkár Sportuszoda, a Hullámfürdő és a Pécsi Műjégpálya használatára is. Emellett a PSN Zrt. évente két alkalommal a Várkői Ferenc  Diák- és Szabadidősport Központ Stadion használatát is biztosítja a megyei katasztrófavédelem részére. A tervek szerint a jövőben sportversenyeket és tűzoltóversenyeket is szerveznek majd a stadionban. 

A katasztrófavédelem vállalta, hogy haladéktalanul tájékoztatja a PSN Zrt. kapcsolattartóját azokról a havária helyzetekről, és hatásairól, amelyek a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. intézményeit veszélyeztetheti.  Amennyiben igény merül fel munkahelyi polgári védelmi szervezet megalakítására, úgy a katasztrófavédelem munkatársai segítséget nyújtanak a tagok felkészítésében.

Az együttműködés rendelkezik továbbá a létesítmények használati szabályairól, és a közös gyakorlatok részleteiről is. 

 

Forrás: http://baranya.katasztrofavedelem.hu/

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben