Hírek

PEAC-arany az aerobik-Világkupáról

Aerobik

2014. május 15.

Május 8-11. között a bulgáriai Borovetsben rendezték a sportaerobikosok felnőtt Világkupáját. A nagy hagyományú eseményen 22 nemzet több mint száz versenyzője vett részt.

PEAC-arany az aerobik-Világkupáról

Magyarországot a Flex-HD SE és az Óbudai WDSE sportolói mellett a PTE-PEAC kiválóságai képviselték - utóbbi képviseletében Bali Dániel aranyérmet szerzett.

A PTE-PEAC aerobik szakosztályának versenyzője, Bali Dániel a sikeres junior éveket követően szenzációsan kezdte a szezont a felnőtt korosztályban is. A júniusi, mexikói világbajnokságra készülő sportoló első helyen kvalifikálta magát a bulgáriai Világkupa fináléjába, ahol magabiztosan bemutatott gyakorlatával megtartotta az aranyérmet jelentő pozíciót, így egy korábbi Európa-bajnok olasz vetélytársával holtversenyben győzött.

- Nagyon büszkék vagyunk Danira, hiszen olyan versenyzőket előzött meg, akiknek a gyakorlatait korábban órákon keresztül elemeztük és tanulmányoztuk annak érdekében, hogy fejlődjünk. Bízom benne, hogy ez az eredmény még nagyobb lendületet ad a világbajnokságra való felkészüléshez - mondta Réfi Eszter, Bali Dániel edzője, akinek a munkáját Szloboda Éva, Borsos Anita és Horváth Beáta is segítette.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 12.

Kenderesi Tamás 12. lett a vb-n

Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála