Hírek

Augusztus 1-én újranyit a Hullámfürdő strandja

2014. július 30.

Augusztus 1-én, pénteken reggel 9.00 órakor Páva Zsolt polgármester sajtónyilvános hivatalos program keretében veszi át a kivitelező TM Hidro-Szer Kft.-től és adja át a pécsi fürdőző közönségnek a Hullámfürdő elkészült két kültéri medencéjét.

Augusztus 1-én újranyit a Hullámfürdő strandja

Aznap egészen éjfélig többféle program, kedvezmény és ajándék várja a strandolni vágyókat. 

Amint azt már a június végi munkakezdéskor hírül adtuk, a Hullámfürdő külső medencéi az évtizedek alatt olyannyira elöregedtek és elvesztették víztartó képességüket, hogy a biztonságos használat érdekében elengedhetetlenné vált a szerkezeti részeket is érintő teljes felújításuk. Ennek során most nemcsak megerősítették, hanem teljes egészében újra is burkolták, körben korszerű és esztétikus taposókkal, zuhanyzókkal szerelték föl a két medencét. Amelyek közvetlen környezete is új térburkolatokat kapott, a tönkrement aszfaltos részeket több helyen parkosították, újrafestették a régi gépházat, újramázolták a strand padjait, rendbetették a kis játszóteret is. 

A megújult strandot már péntek reggel 9 órától birtokba vehetik a fürdőzők, 14 órától pedig többféle program színesíti a nyitónapot.

Ezek sorában kézműves-foglalkozások, trambulin, légvár, streetball-palánkok várnak a gyerekekre, késő délután két alkalommal is csinos manökenek vonultatják föl az idei fürdőruhadivatot, egy DJ folyamatosan háttérzenét szolgáltat a parkban. Amelyet estére ki is világítanak, hiszen a Nyitott strandok éjszakája országos akcióhoz csatlakozva a Hullámfürdő is 24.00 óráig tart nyitva. Különleges attrakciónak ígérkezik 22.00 órakor a több mint tíz perces vízi-tűzijáték.

A belépőjegyet váltók között 15 és 20 óra között óránként, azaz 6 alkalommal, alkalmanként 2x 4-4- db 4 fős családi uszodabelépőt sorsolunk ki. 

A strand pénteken a Hullámfürdő árlistáján szereplő normál árakon vehető igénybe egészen 24 óráig (felnőtt napijegy 1000 Ft, diák/nyugdíjas 820 Ft).

A nyitás napján, pénteken Pécsi TÜKE-kártyával a normál napijegyárak 50% kedvezménnyel válthatóak (ez az akció más Tüke- és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze; ezen a napon az éjfélig tartó nyitva tartás miatt a szokásos délutáni kedvezményes jegy /15 órától, 600 Ft/ nem érvényes). 

Augusztus 2-3-án, szombat-vasárnap a strand a hétvégi kánikulai időjárásra is tekintettel meghosszabbított időben, 09.00-20.00; augusztus 4-étől, hétfőtől 09.00-19.00 óráig; a fedett uszoda a szokásos módon, mindennap 06.00-22.00 óráig tart nyitva.

Árlista 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben