Hírek

Pécsi szakosztályé az országos díj

Tájékozódási futás

2014. augusztus 1.

A “hónap műhelye” címet tavaly januártól minden hónapban az arra legérdemesebb és legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó sportegyesület nyeri el.

Pécsi szakosztályé az országos díj

A júniusi hónap alapján pedig a közönségdíjat a pécsi PSN Zrt. tájfutó szakosztályának ítélték.

A zsűrizők között részt vett a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon Magyarország és az Utánpótlássport.hu is, de ami még fontosabb, a közönség is szavazhatott. Nagy lehetőség volt ez a pécsi PSN Zrt. tájfutó szakosztálynak, hiszen a százezer forint értékű közönségdíjat ebben a hónapban ők vihették haza. Meglepetésnek azonban ezt mégsem mondhatjuk, hiszen az elmúlt időben a pécsi csapat kiemelkedően teljesített.

- Sok versenyzőnk páratlanul szerepelt a macedóniai tájfutó Európa-bajnokságon, ezt észlelve az Utánpótlásport.hu megkeresett minket és javasolta, hogy jelentkezzünk a pályázatra. Csapatunk összefogott, és nagy erőkkel elnyertük a közönségdíjat, mely egy nagyobb összegű pénzdíj is egyben – így Viniczai Ferenc, a PSN Zrt. tájfutó szakosztály edzője.

Szuromi Hanga a korosztályos Eb-n aranyérmet szerzett normál távon, de számos további pécsi tájfutó növendék nyújtott kiemelkedő teljesítmény. Többek között Szuromi Luca, Szuromi Mátyás, Pataki Réka Dalida, Viniczai Csenge és Viniczai Luca szerepelt kiválóan.

- Nem olimpiai sportág vagyunk, így az eredmény amit mi elértünk nem mindennapi, hisz a „hónap műhelye” címet általában az olimpiai szakosztályok tudhatják magukénak. Ennek ellenére a közönségdíj a miénk lett, amire kifejezetten büszkék vagyunk – teszi hozzá Viniczai Ferenc.

Forrás: www.pecsma.hu 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben