Hírek

Diáktudósítókat és lájkolókat várunk

2015. január 13.

Kedves sportiskolások! Mit szólnátok hozzá, ha játszanánk egyet?

Diáktudósítókat és lájkolókat várunk

www.psnzrt.hu oldal a napokban lépte át 2000 lájkot a facebookon. Ebből az alkalomból úgy döntöttünk, hogy a kerek szám okán megajándékozzuk azokat, akik kivették a részüket az oldal népszerűsítéséből, illetve megosztják a játék kiírásáról a facebook.com/pecsisport oldalon szóló képet..

Február 1-én kisorsolunk 20 x 2-2 db belépőjegyet a Jégpályára és a Hullámfürdőbe. Plusz három szerencsés 10 000 forint értékű ajándékutalványt nyer, amelyet a Decathlonban használhat fel. 

 

 

Diáktudósítókat keresünk!

 

www.psnzrt.hu honlap, illetve a facebook.com/pecsisport oldal már ma is a pécsi utánpótlás- és diáksport két kiemelkedő fóruma. A honlap szerkesztői ugyanakkor azt szeretnék, ha mindkét oldal az eddigieknél is jobban rólatok, hozzátok szólna. Arra biztatunk tehát minden sportiskolást, hogy bombázzon bennünket saját sportága, csapata versenyeiről, meccseiről, vagy csak úgy, a sportiskolai élet érdekességeiről szóló legkülönfélébb információkkal, hírekkel, tudósításokkal, fotókkal, kisvideókkal! 

Rólatok szól, hozzátok szól - szóljon még jobban a saját nyelveteken!

Az írásokat, képeket a media@psnzrt.hu címen várjuk. Segítsetek, hogy szerkesztőnk a bőség zavarával küzdjön anyagaitok közlésekor! "Diákújságírói" munkátokat díjazzuk is: a sportév végén, idén júniusban áttekintjük az addig megjelenteket, és a legtöbb, illetve legérdekesebb anyagot küldő sportiskolásainkat értékes, sportos ajándékokkal jutalmazzuk. 

Bővebb infó: www.psnzrt.hu; és Tasi Tímea honlapszerkesztő, media@psnzrt.hu 

Hajrá, várjuk az új kedvelőket, a megosztásokat és nem utolsó sorban a rólatok és általatok készített képeket, videókat, híreket, tudósításokat!

 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben