Hírek

Vízidili és sportos napok az egyetemen

2015. február 5.

Február 11-én, szerdán vizes sportnapot rendez a PTE OIG Sportiroda, amelyen az érdeklődők a sportoláson túl neves vízilabdázókkal is találkozhatnak.

Vízidili és sportos napok az egyetemen

Úszással és szaunázással indul a program szerdán 13 órakor a Hullámfürdőben, a résztvevők jelentkezését az egyetemisport.pte@gmail.com címre várják a szervezők.

- A vízi-dili elnevezésű egészségnappal indítjuk a mindenki számára fárasztó vizsgaidőszak utáni félévet, ahol különböző játékos versenyeken indulhatnak a hallgatók a Hullámfürdőben. Nyolc, tizenkét főből álló csapatot várunk a megmérettetésre, amelyet egy érdekesnek ígérkező beszélgetés előz meg a Szentágothai Kutató Központ 300. számú előadójában. Az érdeklődők kötetlen beszélgetés formájában ismerkedhetnek meg a vízilabda sportág két kiemelkedő alakjával, fényt deríthetnek Vári Attila emlékezetes csavargóljának titkára, de Vincze Balázs is mesél arról, hogy jutott fel csapatával az egyetemisták olimpiájának számító Universiade csúcsára – mondta Pap Csaba, a PTE OIG Sportiroda szabadidősport referense.

A félév legnagyobb egyetemi sportrendezvényét március 11-én rendezi a Sportiroda, amely egyben a PTE 3Tusa rendezvénysorozat második állomása is.

- Hagyományteremtő jelleggel indítjuk el a történelmi emlékfutás sorozatunkat, amely a Pécsi Tudományegyetem alapítási évére helyezi idén a hangsúlyt. Ennek apropóján 1367 hallgatót várunk, akik 1367 métert tesznek meg futva, majd minden kar képviselője a Széchenyi térre érkezik meg. Már várjuk azon kari futónagykövetek jelentkezését, akik népszerűsítenék diáktársaik körében a sportolás fontosságát és magát az emlékfutást – vázolta fel a szemeszter legfontosabb eseményét Pap Csaba.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben