Hírek

Éremesélyes pécsi aerobikosok a kupafordulón

Aerobik

2015. március 25.

Március 28-29-én Pécsett, az Expo Centerben rendezik az aerobik Magyar Kupa első fordulóját, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola összes versenyzője színpadra lép.

Éremesélyes pécsi aerobikosok a kupafordulón

A kétnapos rendezvényen az aerobikversenyen túl különböző programokkal várják a mozogni vágyókat a Pécsi Sasok Mozgásközpont oktatói, többek között az érdeklődők kipróbálhatják a zumba, deep work és challenge workout órákat is.

A PSN Zrt. Sportiskola aerobikosai éremesélyekkel vágnak neki a Magyar Kupa első fordulójának, amelyen minden korosztályban képviseltetik magukat a pécsi gyerekek.

- Nagyjából harminc magyar klub legjobbjai lépnek fel a hétvégén Pécsett, a PSN Zrt. Sportiskola minden korosztályban indul, több versenyzőtől is érmeket várunk. Mazács Fanni és Bali Dániel egyéni felnőtt kategóriában vesznek részt, ezen kívül Dani a Flex HD SE sportolójával, Hegyi Dórával párosban is színpadra lép. Látványos, izgalmas versenynek ígérkezik a három fordulóból és egy döntőből álló Magyar Kupa első megmérettetése, remélem, hogy sok szurkoló kilátogat és támogatja a pécsi versenyzőket – mondta Réfi Eszter szakosztályvezető.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben