Hírek

Nyári napközis sporttáborok a PSN Zrt.-nél

Aerobik

2015. június 17.

Június 15-étől, a nyári szünet kezdetétől több turnusban kétféle sportos nyári napközit is szervez a PSN Zrt. Sportiskola. Elsősorban alsó tagozatos gyerekek jelentkezését várjuk, színes sportjátékokkal, szakképzett edzőkkel, napi háromszori étkezéssel.

Nyári napközis sporttáborok a PSN Zrt.-nél

FRISSÍTVE, június 23., kedd:


Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a június 29. - július 3. közöttre tervezett napközink a megfelelő létszámú jelentkező hiányában ELMARAD!

Megértésüket köszönjük!

PSN Zrt.


Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A PSN Zrt. Sportiskola 14 szakosztályában közel ezer gyermek sportol hétről hétre a tanév és a bajnokságok során. Ám nálunk nyáron sincs szünet, máris elkezdődtek nyári napközis táboraink, ahova szeretettel várjuk a már sportoló vagy a szervezett mozgással még csak kacérkodó, elsősorban alsó tagozatos lányokat-fiúkat.

A szülők-gyerekek figyelmébe ajánljuk a következő két napközis táborunkat is: június 22-26. között egyrészt az aerobik sportággal szimpatizálókat várjuk, másrészt ugyanezen a héten, illetve az ezt követőn, tehát június 29. - július 3. között általános sportnapközinkben is a Sportiskola szakképzett edzőinek felügyelete mellett tölthetnek el sportos napokat. A foglalkozásokon számos sportág alapjait ismerhetik meg a résztvevők nagyon sok játékkal tarkított ügyesség- és mozgáskészség-fejlesztő gyakorlatokon keresztül.
A program minden turnusban reggel 8 órakor, a Lauber Dezső Sportcsarnokban történő gyülekezővel kezdődik, majd az időjárás függvényében vagy itt, vagy a Verseny utcai Várkői Ferenc Diák- és Szabadidősport-központban folytatódik. A hét során egyszer a Hullámfürdőbe is ellátogatunk, ahol ugyancsak szakképzett felügyelet mellett barátkozhatnak a gyerekek a vízzel is. A sportos napi programot a gyerekek igényeinek függvényében akár társasjátékos, rajzolós vagy videós pihenők oldhatják.
Természetesen az elégetett kalóriák pótlásáról is gondoskodunk, így tízórai, ebéd és uzsonna is szerepel a napirendben.

Mind a június 22-én, mind a június 29-én induló turnusra várunk még jelentkezőket.

További információk alábbi keretes írásainkban, illetve bővebb információ kérhető e-mailben az iroda@psnzrt.hu címen vagy a 312-111-es telefonon Pető Krisztina irodavezetőnél.SZÜLŐI NYILATKOZAT ITT!
MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 12.

Kenderesi Tamás 12. lett a vb-n

Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála