Hírek

Harmadszor is Halász Ádám volt a leggyorsabb

Atlétika

2015. augusztus 3.

Augusztus 1-én immár 28. alkalommal rendezték meg Orfűn a tófutást, amelynek 6,2 kilométeres távján a PSN Zrt. Sportiskola három sportolója is felállhatott a dobogóra.

Harmadszor is Halász Ádám volt a leggyorsabb

Halász Ádám, ahogy az elmúlt időszakban nagyon sokszor, most sem talált legyőzőre, sorozatban harmadszor állhatott fel az orfűi dobogó legmagasabb fokára, ráadásul 20 másodpercet javított tavalyi idején.

- Ádám eredményén kívül nagyon örültem Kiss Dávid ezüstérmének is, aki közel kétéves kihagyást követően állt először rajthoz, szereplése nagyon biztató a jövőre nézve. Szeretném megköszönni Dr. Koós Zoltán doktor úrnak a segítséget, aki komoly szakmai munkával segítette Dávidot a rehabilitációban, ennek köszönhetően bízunk abban, hogy Kiss Dávid rövidesen a magyar élvonalba kerülhet. Magyar Huba negyedik helye is nagyon szép, Simon Dezső ugyan az abszolút kategóriában a nyolcadik lett, azonban a serdülők között nem előzte meg senki. A hölgyeknél pedig Fodor Gyöngyi most is dobogós helyet szerzett, harmadik helye sokat jelent a félmaratoni országos bajnokság előtt – foglalta össze tanítványai eredményeit a Fogarasi Sándor. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála