Hírek

A Mecseken versenyeznek az erdész tájfutók

Tájékozódási futás

2015. augusztus 4.

Augusztus 10-15. között Baranya megye, azon belül pedig Pécs, Orfű és Abaliget ad otthont a 22. Európai Erdészeti Tájfutó Bajnokságnak, amelyre közel négyszáz sportoló nevezett.

A Mecseken versenyeznek az erdész tájfutók

Magyarország immár harmadik éve rendezi meg az elsősorban az erdőgazdálkodásban érintettek megmérettetését. Nagyon változatos terepet alakítottak ki a szervezők a Mecseken, a rendezvény keretein belül ráadásul szakmai- és kulturális programokkal is várják nemcsak a résztvevőket, de Pécs és a környező települések lakóit is. Augusztus 12-én, 14 órakor indul a sprint táv Pécs történelmi belvárosában, ahol 2011-ben a szenior tájfutók versenyeztek egymással a világbajnokságon. A normál távon indulók Orfű és Abaliget, a váltó tagjai pedig Árpádtetőn mérik össze tájékozódási képességüket és gyorsaságukat.

A közönség számára igen látványos programmal készülnek a rendezők augusztus 15-én, szombaton, ugyanis a Mecsextrém Parkban 11 órától a magyar sportfavágó-válogatott mutatja be látványos rönkhasító és fűrészelő mutatványát. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben