Hírek

Pécsi győzelem az atlétikapályán

2015. október 8.

A régió őszi pályaversenyére hat szakosztály hét, ill. nyolc csapatának részvételével hétfőn Szekszárdon került sor. Az időjárás éppen a kezdésre mutatta szebbik arcát, így 15 órakor elkezdődhetett mind az U11-es körforgás, mind az U13-sok versenye.

Pécsi győzelem az atlétikapályán

A nagyobbak is forgó színpad szerűen haladtak két-két súlylökő-, diszkoszvető- és távolugróhellyel. A 2005-2006-os születésűek versenye simább volt, mint valaha – győzött a PSN Zrt. Elsők lettek gátváltóban, lökésben, hajításban, rúdugrásban és távolugrásban is.

A sprintváltóban és 800 akadályon a végül bronzérmes DOVASE „A” csapata volt a legjobb. Az ezüstérmes AC Bonyhád „A” csapat öt számban is a második legjobb eredményt érte el.

Érdekesen alakult az U13 –as korosztály versenye, ami az ügyességi számokban megszerzett pontokat illeti. Sokan választották a súlylökést (2 kg) és a diszkoszvetést (Mountain Bike gumi) is, mégsem született tíz pontnál jobb eredmény.

Ezzel szemben 1200 akadályon öt versenyző is maximális pontot tudott szerezni: Strijk Barnabás (DOVASE),Esküdt Mihály (DOVASE), Miklós Melinda ( Szekszárdi AK SE), Temesi Bálint (Szekszárdi AK SE) és Andi Péter(Szekszárdi AK SE).

60 méteres gátfutásban is született egy 20 pontos eredmény, Garamvölgyi Petra (PSN Zrt.) gyönyörűen és gyorsan siklott az 50 cm-es gátak felett. Az idősebbek csapatversenyét is a PSN Zrt. nyerte a Szekszárdi AK SE „A” és az AC Bonyhád „A” csapata előtt.

Részletes eredmények 

Forrás: masz.hu

 

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben