Hírek

Ismét dübörög a rock’n’roll a Lauberbe

2016. április 7.

Szombaton, április 9-én saját rendezésű dunántúli akrobatikus rock’n’roll táncversennyel folytatódik a Pécsi Fordan SE tavaszi versenyidénye.

Ismét dübörög a rock’n’roll a Lauberbe

A szezon harmadik saját rendezvénye igen nagy falat lesz a házigazda Fordan és a főszervező Papp Vikttor számára, hiszen április 9-én, szombaton a dunántúli régió akrobatikus rokisai lakják be a Lauber Dezső Sportcsarnokot. Az 1. JYSK-kupa dunántúli akrobatikus rock’n’roll táncversenyre 14 sportegyesület 425 versenyzője 5 páros és 9 leányformációs kategóriában adta le nevezését.

A rendezői feladatok mellett ugyanakkor tisztes létszámmal (40 fővel, 6 formációban és 1 párosban), és persze jó esélyekkel vágnak neki a Pécsi Fordan SE táncosai is a küzdelmeknek. A jó szereplés pedig azért is fontos, mert a sportolók a dunántúli ranglistán elfoglalt helyezés alapján indulhatnak majd a még visszalévő országos megmérettetéseken.

A sportcsarnok kapuit 10 órakor nyitják ki a rendezők, és a formációk parkettpróbája után 12 órakor kezdődnek a küzdelmek. A versenyen először a párosok, majd 15 órától a leányformációk mutatkoznak be.

A rendezők ezúttal is számítanak a közönség aktivitására. Egyrészt az egész verseny ideje alatt szimpátiaszavazást tartanak, hogy 18 óra körül kiderüljön, ki is volt a közönség kedvence. A győztes egy óriási serleggel lesz gazdagabb. Mint minden fordanos rendezvényen, ezúttal is értékes ajándékokat, utazást, utalványokat és koncertjegyeket lehet nyerni a belépőjegyekkel.

A táncverseny most is nagy közönségsikerre számít, hiszen a hozzátartozók, barátok, ismerősök mellett nagyon sok táncszerető pécsi látogatja a színvonalas fordanos rendezvényeket. A magas színvonalat pedig az is igazolja, hogy a Fordan SE valamely rendezvénye tavaly immár negyedszer érdemelte ki Az év sportversenye címet az országos szövetségtől.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink