Hírek

Halász Ádám bronzérmes a budapesti Vivicittán

Atlétika

2016. április 19.

Nevezési és pályacsúcsot is hozott a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás, vasárnapra 30 ezer fölé kúszott a nevezői létszám Budapesten.

Halász Ádám bronzérmes a budapesti Vivicittán

Büszkék lehetnek a pécsiek, hiszen a félmaratoni távon a PSN Zrt. Sportiskola kiválósága, Halász Ádám felállhatott a dobogóra. 

- Úgy álltam a rajthoz, hogy reménykedtem benne, akár második is lehetek. Aztán összefutottam még indulás előtt Bogos Tamással, már akkor tudtam, hogy elúszott az ezüstérem. Nem vártunk nagy csodát edzőmmel, Fogarasi Sándorral, tudtuk, hogy nagyon alacsony a véremben a vas szintje, így pedig nem lehet maximális teljesítményt nyújtani. Nagyjából 7 kilométerig tudtam Csere Gáspárral tartani a lépést, aki már tavaly megfutotta maratoni távon az olimpiai szintet, onnan pedig egyedül küzdöttem a széllel egészen 14 kilométerig, ott utolért Bogos Tamás, egyetlen kilométert tudtam futni vele, annyira nehéznek éreztem a lábaimat, hogy alig bírtam emelni őket. 15 kilométertől már csak arra koncentráltam, hogy a negyedik helyezett Balázsi Dávid ne előzzön meg. Nagyon jó érzés volt, hogy egy biciklis bácsi jött velem és két-három percenként informált, hol tart Dávid, mennyire van leszakadva. Az utolsó hosszú egyenesen már megkönnyebbültem és örültem, hogy sikerült megtartani a bronzérmet jelentő harmadik helyet. Egyik szemem sír, a másik nevet, sajnos nem sikerült az, amit Fogarasi Sándorral terveztünk, de így is Magyarország harmadik legnagyobb futóversenyén felállhattam a dobogóra, ami boldoggá tesz – foglalta össze a budapesti Vivicittá élményeit Halász Ádám.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála