Hírek

Bronzérmes Kenderesi az első felnőtt Eb-jén

Úszás

2016. május 25.

Élete első felnőtt Európa-bajnokságán bronzérmet szerzett 200 méter pillangón a PSN Zrt. Sportiskola ifjúsági olimpiai bajnok úszója, Kenderesi Tamás.

Bronzérmes Kenderesi az első felnőtt Eb-jén

Az aparhanti születésű, ám Pécsett sportoló Kenderesit az elmúlt hónapokban sérülések és egy komolyabb betegség is hátráltatta a felkészülésben, de így is sikerült századmásodpercre pontosan megúsznia az eddigi legjobbját az egyik legnehezebb versenyszámnak tartott 200 méteres pillangóúszásban.

- Az előfutamban Cseh Lászlóval úsztam együtt, így utólag azt gondolom, hogy egy kicsit talán túl erős időt mentem akkor. Majd a középdöntőben már visszavettem, de így is a harmadik legjobb idővel kerültem a másnapi fináléba. Ez volt az első felnőtt világversenyem, ráadásul rögtön bekerültem a döntőbe, ahol bronzérmet szereztem mindössze négy századdal lemaradva az ezüstről, de nem bánom, ez így volt jó. Felszabadultan szerettem volna versenyezni, ami sikerült is, így elégedett vagyok a teljesítményemmel – nyilatkozta a riói olimpiára készülő Kenderesi Tamás.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben