Hírek

Pécsett zárult a sportágválasztást segítő program

2016. október 6.

A Sportért Felelős Államtitkárság a Magyar Diáksport Szövetséggel és a Sportági Szövetségekkel együttműködve indította útjára tavaly A Sport Legyen a Tied! programot, amelynek kiemelt célja az ifjúság sportolási hajlandóságának növelése.

Pécsett zárult a sportágválasztást segítő program

A program keretében húsz megyei sportágválasztó rendezvényt tartottak, október 6-án pedig Pécsett egy közel ezer gyermeket megmozgató eseménnyel zárult a sorozat. 16 sportágban próbálhatták ki magukat a gyerekek, akik mosolygó arccal és rengeteg élménnyel távoztak a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokból.  

A pécsi eseményt Sztojkovics Éva, Pécs MJV Népjóléti és Sport Bizottságának elnöke, Vári Attila, a PSN Zrt. kétszeres olimpiai bajnok vezérigazgatója és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ pécsi tankerületi igazgatója, Páva Péter és a Diákolimpiai Bizottság alelnöke, Daragó Lászlóné nyitotta meg.

A közel ezer diák találkozhatott az ANK Úszóklub többszörös paralimpiai bajnokával, Sors Tamással és a PSN Zrt. Sportiskola három kiválóságával, a riói olimpián bronzérmet szerző Kenderesi Tamással, a paralimpiai bronzérmes Konkoly Zsófiával és az Európa-bajnok sportlövővel, Csonka Zsófiával.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink