Hírek

Bicsák Bence összesítésben már a 66. helyen

Triatlon

2017. június 8.

A PSN Zrt. Sportiskola két kiváló triatlonosa, Bicsák Bence és Sárszegi Noémi remekül szerepelt a Cagliariban megrendezett Világkupán.

Bicsák Bence összesítésben már a 66. helyen

Bicsák Bence nagyon jó úszást követően az élbolyban tekerve kezdte meg a középső számot, amely során a szökevényeket követő nagy, 20-25 fős bolyban tekert. Végig elől helyezkedett a veszélyes részeken és így elkerülte a bukásokat. A futószámban hozta már-már szokásosnak mondható klasszis teljesítményét és a nagy harcban megszerezte élete második top 10-es helyezését a világkupákon. Bence ezzel a szenzációs eredménnyel a 66. helyre lépett előre a világranglistán.


Sárszegi Noémi is sikerrel vette két héten belül a második világkupát. Az úszás sajnos most sem sikerült túl jól, de kerékpáron a két évvel ezelőtti tiszaújvárosi világkupa-győztes ausztrál versenyzővel és egy dél-afrikai versenytársával közösen szépen zárkóztak az előttük lévő kisebb csoportokra. Megúsztak egy nagy bukást, ahol három versenyzőtársuk esett el egyszerre előttük. A futószámban elején a nagyon emelkedős kerékpárpálya miatt még fáradtan mozgott, utána egyre gyorsult és végül 38. lett az erős mezőnyben.MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Atlétika 2019. február 19.

Jó úton halad az atléta

Korcsolya 2019. február 15.

A gyorskorcsolya-váltó lett az év csapata

Korcsolya 2019. február 15.

Korizik az ország!

Atlétika 2019. február 14.

Kárpáti Enikő Kata ismét remekelt

Tájékozódási futás 2019. február 12.

Táncosokkal telik meg a Sportcsarnok