Hírek

Szlovákiában tekertek a pécsi bringások

Kerékpár

2017. június 9.

Május végén a szlovákiai Kálnicán rendezték meg a Bike Fest elnevezésű kerékpáros versenyt, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola sportolói is rajthoz álltak.

Szlovákiában tekertek a pécsi bringások

A pécsi színeket Nagy Sándor, Glokker Zoltán, Lovász Gergely, Gyükér Szilveszter, Fülöp Gergő és Papp Norbert képviselte. A szervezők a mountain bike szinte összes szakágában hirdettek versenyt, emiatt kicsit sűrűre sikerült a versenyzők és a szervezők napja. Kerékpárosaink pump track, dual pump track, dual szlalom és downhill szakágakban neveztek a megmérettetésre, amelyen szlovák, cseh, osztrák, szlovén és magyar sportolókkal kellett összemérniük tudásukat. A rajtlistán több neves és eredményes kerékpáros neve is feltűnt a szakmabelieknek.

A fesztivál kiváló hangulatban telt, rengeteg gyártó és forgalmazó állított ki és biztosított tesztlehetőséget a versenyközpontban. A megmérettetést a pécsiek amolyan edzőversenynek tekintették, hiszen számukra most indul be majd a szezon, ehhez képest Gyükér Szilveszter (pump track) és Papp Norbert (downhill) a vártnál jobb eredményt ért el, míg a többiek is magabiztosan és jól tekertek az egész hétvége során. Lovász Gergő technikai hiba miatt lánc nélkül versenyzett, ennek ellenére több ellenfelét is maga mögé utasította.

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben