Hírek

Hihetetlen eredmény a Világjátékokról

Aerobik

2017. július 21.

Hatalmas sikert értek el a PSN Zrt. Sportiskola aerobikosai az év legfontosabb versenyén, a Világjátékokon Bali Dániel egy ezüst- és egy bronz-, Mazács Fanni pedig két bronzérmet szerzett.

Hihetetlen eredmény a Világjátékokról

A nem olimpiai sportágak legnagyobb versenyén a PSN Zrt. Sportiskola versenyzői vegyes páros és aerodance csoport kategóriákban léptek színpadra a megmérettetés első napján. Bali Dániel a debreceni Flex HD SE kiválóságával, az aerobik Hosszú Katinkájával, Hegyi Dórával párosban remek gyakorlatot mutatott be Lengyelországban, végül a spanyolok mögött az ezüstérmet szerezték meg a magyar sportolók.

A PSN Zrt. Sportiskola másik remek aerobikosa, az orvostanhallgató Mazács Fanni a magyar aerodance csoport tagjaként látványos gyakorlattal szerzett bronzérmet, így a két PSN-es aerobikos összesen két érmet szerzett a Világjátékok első napján.

A második napon a sportaerobik csoport mérte össze tudását a résztvevő nemzetek legjobbjaival, a magyarok Mazács Fannival és Bali Dániellel a harmadik helyet szerezték meg.

A sportolók edzője, Réfi Eszter feszülten figyelte tanítványai gyakorlatait, majd hatalmas örömmel és büszkeséggel nézte végig az eredményhirdetést, hiszen az év legfontosabb versenyén mindkét aerobikosa kétszer is felállhatott a dobogóra. 

- Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült érmeket szerezni. A magyar csapat nagyon régóta várt már  Világjátékok éremre és ezt most sikerült - árulta el Réfi Eszter a megmérettetés után.

A kétszeres bronzérmes Mazács Fanni is örömmel nyilatkozott a versenyek után.

- A négyes döntőbe mindenképp szerettünk volna bekerülni, de titkon mindenki reménykedett abban, hogy sikerül felállni a dobogóra - mondta a PSN Zrt. kiválósága.

- Úgy jöttünk  ide, hogy mindenkinél az aktuális forma fog számítani, de azt gondolom, hogy nekünk sikerült jól időzítenünk a formánkat, nagyon keményen edzettünk az elmúlt két hétben és ennek megjött az eredménye - fogalmazott a párosban ezüstérmes Bali Dániel.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben