Hírek

Több pécsi is eredményesen szerepelt atlétikában

Atlétika

2017. szeptember 6.

Szeptember első hétvégéjén két rangos versenyen is rajthoz álltak a PSN Zrt. Sportiskola atlétái, idén negyedszerre rendezték meg az Atlétikai Magyar Szuper Liga és az Atlétikai Serdülő Magyar Liga döntőit az MTK sporttelepén.

Több pécsi is eredményesen szerepelt atlétikában

A PSN Zrt. Sportiskola színeiben a serdülő korosztály képviselői 100 és 300 méteres síkfutásban és magasugrásban álltak rajthoz. Garamvölgyi Petra 100 méteren hatodik lett, Skriván Bíbor 100 és 300 méteren a negyedik és hatodik helyet szerezte meg. Borhy Anna 159 centiméteres ugrással a harmadik helyet szerezte meg a magasugró számban. Rúdugrásban is kimagaslóan jól szerepeltek a pécsiek, Garamvölgyi Petra egyéni csúccsal, 301 centiméteres teljesítményével alig csúszott le a dobogóról, végül a negyedik helyen végzett, ugyanebben a számban Borhy Anna lett a hatodik.

A felnőttek között a Szuper Liga döntőjében Kárpáti Enikő Kata magasugrásban a junior és felnőtt mezőnyben az előkelő negyedik helyet szerezte meg, majd Fazekas Milán Gábor 1500 méteren szintén alig csúszott le a dobogóról. A hosszútávfutók leghosszabb versenyszámában 14:58,61-es idővel a pécsi fiú a hetedik helyen ért célba.

Gratulálunk az atlétáknak a remek eredményhez!

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála