Hírek

Pillangókirályok döntője - FRISSÍTVE

Úszás

2017. november 10.

Százhalombattán rendezték az úszók rövidpályás felnőtt országos bajnokságát, amelyen a PSN Zrt. Sportiskola úszói is rajtkőre álltak. Kenderesi Tamás nagy csatában a 200 méter pillangó döntőjében a második helyen végzett.

Pillangókirályok döntője - FRISSÍTVE
Kendresi Tamás hatalmas egyéni csúccsal, 1:52.60-as idővel második lett a 200 méteres pillangó döntőjében, ez nagyon jó előjel a decemberi rövidpályás Európa-bajnokság előtt.

Rozanovic Ádám 50 méter mellen 28,12-es idővel lett hetedik. 


KORÁBBAN ÍRTUK:


Nagy érdeklődéssel várja az úszótársadalom a péntek esti, 17:53-kor rajtoló 200 méter pillangó döntőjét, amelyre a PSN Zrt. Sportiskola olimpiai bronzérmes úszója, Kenderesi Tamás a második helyen jutott be.

Ugyanebben a számban a 2002-ben született Kovács Bálint hatalmas egyéni csúccsal úszta a korosztálya legjobb idejét, nagy jövő állhat az új pécsi pillangó-reménység előtt, hiszen a felnőttek között is szép eredményt ért el.

Kenderesi Tamás csütörtökön a 100 méteres pillangóúszás döntőjében 52,2 másodperces idővel a negyedik helyet szerezte meg, Kovács Bálint pedig szintén nagy egyéni csúccsal, 57,8-as idővel a 15 évesek között lett első élete első felnőtt ob-ján. Tamás és Bálint edzői: Tari Imre és Turós Máté.

Nagy örömünkre Rozanovic Ádám is visszatért a PSN Zrt. Sportiskolájához, 50 gyorson hetedik (22.57), 50 háton tizenötödik (26.86) helyen végzett, 50 méter mellen pedig a kilencedik helyen jutot a döntőbe.

A nagyobbak mellett a fiatalabb korosztály képviselői is remek eredményeket produkáltak az ob-n, mindenkinek sikerült megúsznia a legjobb idejét, a PSN Zrt. Sportiskola színeiben álltak rajthoz:

Kárpáti Dalma

Molnár Nóra

Bujdosó Eszter

Sztázics Angyalka

Eperjesi Kíra

Balogh Vivien

Várkonyi Gergő

Molnár Nóra

Kárpáti Dalma

Bujdosó Eszter.

Edzőik: Szamek Katalin, Borsodi Bence, Tari Imre, Turós Máté. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben