Hírek

Pár hét múlva kezdődik a téli olimpia

Korcsolya

2018. január 3.

Alig egy hónap van vissza a phjongcshangi téli olimpia megnyitójáig, de az éremre hajtó rövid pályás gyorskorcsolyázóink addig sem pihenhetnek, a PSN Zrt. Sportiskola két kiválósága, Knoch Viktor és Burján Csaba rajthoz áll a január második hétvégéjén meg

Pár hét múlva kezdődik a téli olimpia

Bánhidi Ákos csapatmenedzser elárulta, hogy a női és a férfiváltó is a lehető legerősebb összeállításban indul majd, hiszen nem lenne szerencsés, ha a sportolók a novemberi világkupa után legközelebb csak a téli olimpián versenyeznének. Emellett az Eb jó gyakorlási lehetőség is, ráaádásul Drezdában először használnak majd hibrid palánkot a sokkal sérülésveszélyesebb merev helyett, ha utóbbi lenne, akkor a váltó nem állna rajthoz a német városban. A felkészülés keménységét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a short trackesek még szilveszterkor is edzettek. A sportvezető abban is bízik, hogy a világkupa-sorozat után a kontinensviadal önbizalomnövelő lesz a férfiváltó számára.

Az Európa-bajnokságon az olimpiára kijutott két magyar váltó mellett a férfiaknál a hollandok és az oroszok, a nőknél az oroszok, hollandok és az olaszok váltója is részt vesz az ötkarikás játékokon. Azt még nem lehet tudni, hogy az ellenfelek milyen összeállításban szerepelnek majd. 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Úszás 2018. december 12.

Kenderesi Tamás 12. lett a vb-n

Úszás 2018. december 3.

Két pécsi is rajtkőre állt Újvidéken

Vízilabda 2018. december 3.

Pécsi pólós lett a torna legjobbja

Vízilabda 2018. december 1.

A munka meghozta gyümölcsét

Aerobik 2018. november 28.

December 12-én újra aerobik gála