Hírek

Vasárnap déltől üzemel a Hullám sportmedencéje

2018. március 23.

A korábban jelzett hiba elhárítása, illetve a medence újratöltése után vasárnap, azaz 25-én 12.00 órától üzemel újra a Hullámfürdő 50 méteres sportmedencéje. A fokozatos felfűtés miatt aznap még a szokásosnál jóval hidegebb vízre kell számítani.

Vasárnap déltől üzemel a Hullám sportmedencéje
KORÁBBAN ÍRTUK:


Műszaki hiba: zárva a Hullámfürdő sportmedencéje

Súlyos műszaki hiba miatt kedd éjszaka le kellett ereszteni a Hullámfürdő 50 méteres sportmedencéjének vizét, így ez a medence a hiba elhárításáig nem használható. A többi szolgáltatás változatlanul üzemel.

Az üzemeltető PSN Zrt. ezúton tájékoztatja az uszodalátogató közönséget, hogy egy kedd késő esti súlyos műszaki hiba miatt azonnal le kellett ereszteni a Hullámfürdő (Abay Nemes Oszkár Sportuszoda) 50 méteres versenymedencéjének teljes vízmennyiségét, így ez a medence a hiba elhárításáig és a medence újratöltéséig - szerdán, csütörtökön és pénteken biztosan egész nap - semmilyen célból nem látogatható, nemcsak a nagyközönség előtt, hanem elmarad valamennyi itteni szervezett sportfoglalkozás is.

A tanmedence, a szauna, a konditerem, a HEP,  a büfé, illetve az uszoda valamennyi szokásos további szolgáltatása a korábbiaknak megfelelően üzemel.

A medence újranyitásáról a PSN Zrt. saját honlapján (www.psnzrt.hu), illetve a közösségi médiában (facebook.com/pecsisport) is azonnal tájékoztatást nyújt. Telefonon érdeklődni lehet  a 0672/512-937-es telefonszámon.

A PSN Zrt. vezetősége az érintettek megértését kéri.
MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Triatlon 2020. augusztus 12.

eXtremeMan hétvége PSN sikerekkel

Kerékpár 2020. augusztus 12.

Bajnoki bronzot hoztak a pécsi hegyikerékpárosok

Labdarúgás 2020. augusztus 11.

Péntekig lehet még nevezni a kispályás bajnokságra

Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink