Hírek

Misina-csúcstámadással egészül ki a Vivicittá

Atlétika

2018. március 28.

Igazi futóünnep várja a sportolni vágyókat május 12-én, Pécsett, hiszen hatodik alkalommal érkezik városunkba a Vivicittá városvédő futás...

Misina-csúcstámadással egészül ki a Vivicittá

emellett ötödször futhatnak fel a tv-toronyig a Misina-csúcstámadáson rajthoz állók a Budapest Sportiroda és a PSN Zrt. közös szervezésében.

 

Újra Pécsre érkezik az évek óta rekordlétszámot hozó Telekom Vivicittá városvédő futás 3,2 kilométeres pécsi megmérettetése, amelyre már várják az online előnevezőket egészen május 10-ig. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is lehetőséget adnak a személyes regisztrációra, a Lauber Dezső Sportcsarnokban május 7–10. között lesz lehetőségük a sportolóknak, családoknak, baráti társaságoknak nevezni, illetve várják majd a verseny napján is a futókat a Nagy Lajos Gimnázium udvarán felállítandó versenyközpontban. A belvárosi távon résztvevők május 12-én, 11 órakor rajtolnak majd a Széchenyi térről.

A Misina-csúcstámadás kihívásokkal teli útvonalán a korábban megszokotthoz képest idén nem októberben, hanem szintén május 12-én állhatnak rajthoz a futók – mondhatjuk, igazi „2 az 1-ben” futás keretei között. Az elmúlt évek Misina-csúcstámadásaihoz képest további változás, hogy ezúttal csak futva teljesíthető a korábbinál rövidebb, ám még mindig kellően embert próbáló, 9,3 kilométeres, 390 méter szintkülönbséggel kialakított útvonal, amelynek dobogós helyezettjei 30, 20 és 15 ezer forintos prémiummal távozhatnak az esemény végén.

Nevezési díj, egyéb információk:

Telekom Vivicittá városvédő futás: http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-varosvedo-futas-pecs-2018/17401

Telekom Vivicittá Misina-csúcstámadás: http://www.futanet.hu/cikk/telekom-vivicitta-misina-csucstamadas-2018/17405

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben