Hírek

Éles Péter veszi át a kosárcsapat irányítását

Kosárlabda

2018. április 16.

A Cegléd elleni vereséget követően lemondott a PEAC-Pécs vezetőedzői posztjáról a spanyol Gabriel Carrasco, amelyet a klub vezetősége el is fogadott.

Éles Péter veszi át a kosárcsapat irányítását

A spanyol mester lemondása után Éles Pétert kérte fel a klub arra, hogy a szezon végéig vezesse a PEAC-Pécs edzéseit és bajnoki mérkőzéseit. A női kosárlabdában több mint 20 éves múlttal rendelkező szakember természetesen jól ismeri a csapatot, Romániában szerzett edzői múltja alapján is képes arra, hogy néhány dolgot megváltoztatva új impulzusokat adjon a gárdának – áll a csapat honlapján található rövid közleményben. Éles Péter szinte gondolkodás nélkül elfogadta a vezetőség ajánlatát.

– Sajnos csak a 7–8.helyért játszhatunk majd a bajnokságban, rengeteg problémával tarkított szezonon vagyunk túl. Amellett, hogy Juhász Dorka súlyos sérülést szenvedett, Kiss Virág és Raksányi Krisztina is távozott, ráadásul a korábbi másodedzőnknek családi problémák miatt el kellett hagynia a csapatunkat. Természetesen amikor a vezetőség megkért, hogy vegyem át a csapatot, nem kellett sokat gondolkodnom, hiszen példamutatóan állt a vezetőség a csapat mellett az egész idényben, ezért azt gondolom, az a minimum, hogy az utolsó párharcra teljesítem a kérést és átveszem a megüresedett edzői posztot – mondta Éles Péter.

A PINKK-Pécsi 424–Miskolc holnapi párharcának vesztese lesz a pécsi lányok ellenfele a szezon utolsó összecsapásain.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2019. március 22.

Visszavonul Knoch Viktor

Aerobik 2019. március 14.

Kitettek magukért az aerobikosok Prágában

Vízilabda 2019. március 13.

Újabb sportdiplomáciai siker

Kosárlabda 2019. március 12.

Megújult tornateremben pattoghat a labda