Hírek

Öt dobogós helyezés az ob-ról

Atlétika

2018. május 9.

018. május 5-én és 6-án, Székesfehérváron versenyeztek serdülő és ifjúsági csapataink az országos korosztályos ügyességi és gátfutó csapatbajnokság keretében.

Öt dobogós helyezés az ob-ról

A PSN színeiben 8 csapat indult és közülük 5 csapat országos bajnoki dobogós eredményt ért el, 1 csapat a 4. helyen, további 2 csapat pedig bajnoki 5. helyen zárta a csapatversenyt.

Országos bajnoki címet szerzett az ifjúsági leány magasugró csapat. A csapat tagjai: Kárpáti Enikő, Borhy Anna, Kovácsi Anna Karina, Erdélyi Gréta.

 

Országos bajnoki 2. helyezést ért el a leány serdülő ötösugró csapat. A csapat tagjai: Garamvölgyi Petra, Gyéresi Luca, Skriván Bíbor, Ortmann Anna.

 

Országos bajnoki 2. helyezést ért el a leány serdülő rúdugró csapat. A csapat tagjai: Garamvölgyi Petra, Gyéresi Luca, Skriván Bíbor, Locskai Anna.

 

Országos bajnoki 3. helyezést ért el a fiú serdülő távolugró csapat. A csapat tagjai: Brunner Hugó, Csiszár Balázs, Schmidt Bence, Erát Kristóf, Kovács Zoltán.

 

Országos bajnoki 3. helyezést ért el a fiú serdülő 300 m gátfutás csapata. A csapat tagjai: Brunner Hugó, Csiszár Balázs, Schmidt Bence, Erát Kristóf, Kovács Zoltán.

 

Országos bajnoki 4. helyezést ért el a leány serdülő távolugró csapat, 1 sérült csapattárssal versenyezve. A csapat tagjai: Garamvölgyi Petra, GYéresi Luca, Suvák Bori, Erát Dalma. 

Országos bajnoki 5. helyezést ért el a leány serdülő magasugró csapat. A csapat tagjai: Suvák Bori, Helmli Réka, Pásztor Emma, Skriván Bíbor. 

Országos bajnoki 5. helyezést ért el a leány ifjúsági ötösugró csapat. A csapat tagjai: Kárpáti Enikő, Borhy Anna, Kovácsi Anna Karina, Erdélyi Gréta. 

Versenyzőink az elmúlt héten lebonyolított városi és megyei diákolimpia versenynapjait követően, nagyon erőltetett menet után álltak rajthoz az országos csapatbajnokságon. Nagyon fáradtan, sokan egyéni csúcsaiktól elmaradva, volt aki sérülten, de mindezek ellenére nagyon sikeresen versenyeztek az elmúlt hét végén.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2019. február 15.

A gyorskorcsolya-váltó lett az év csapata

Korcsolya 2019. február 15.

Korizik az ország!

Atlétika 2019. február 14.

Kárpáti Enikő Kata ismét remekelt

Tájékozódási futás 2019. február 12.

Táncosokkal telik meg a Sportcsarnok

Lövészet 2019. február 12.

Csonka Zsófia célzott a legpontosabban