Hírek

Fazekas Milán egyéni csúcsokat futott

Atlétika

2018. július 3.

Hétről hétre jobb formában van a PSN Zrt. Sportiskola atlétája, Fazekas Milán, aki a felnőtt ob-n és a Gyulai István Memorial Magyar Nagydíjon is rajthoz állt.

Fazekas Milán egyéni csúcsokat futott

A 123. Felnőtt Magyar Bajnokságon nagy csatát hozott az 1500 méteres síkfutás döntője, amelyen mindössze 5 század döntött a helyezettek között, a pécsi sportoló végül az előkelő hetedik helye ért célba, 5000 méteren pedig az idei legjobbját futva 14:56,57-es idővel a nyolcadik helyen végzett.

A Magyar Nagydíjnak dobogós reményekkel vágott neki a PSN Zrt. sportolóka, végül mindössze hat tizeddel maradt el a harmadik helytől, egyéni csúcsot futva negyedikként zárt.

- Nagyon örülök az elmúlt három versenyemnek, a felnőtt ob igazán izgalmas volt számomra, hiszen már csak egy hajszál választott el 1500 méteren az ötödik helytől. Ráadásul 5000 méteren az idei legjobb eredményemet is megfutottam, így igazán örülök a teljesítményemnek. A Gyulai Memorialon pedig mindig nagy élmény versenyezni, a tavalyi helyezésemen itt is sikerült javítanom, az egyéni csúcs pedig kárpótol azért, hogy csak nagyon kevés választott el a dobogótól – árulta el a sportoló.

 

 

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2019. január 14.

Két pécsi érmes a gyorskorcsolya Eb-n

Labdarúgás 2019. január 14.

Ezüstérmet szereztek a pécsi öregfiúk

Lövészet 2019. január 11.

Két sportlövőnk vett részt az Eb-válogatón

Vízilabda 2019. január 8.

Tornagyőzelemmel kezdték az évet