Hírek

Pécsiek teljesítették leggyorsabban a félmaratont

Atlétika

2018. szeptember 11.

Szeptember 9-én Budapesten rendezték az idei félmaratoni országos bajnokságot, amelyen egyéniben és kétfős váltóban is rajthoz álltak a PSN Zrt. sportolói.

Pécsiek teljesítették leggyorsabban a félmaratont

A 33. WizzAir Félmaratonon ezúttal is rekord számú nevező állt rajthoz, a PSN Zrt. atlétái egyéniben és váltóban is remekeltek. A megmérettetésen a Baumholczer Máté, Fazekas Milán alkotta duó az 1:10.57-es idejével az első helyen végzett, amely remek eredmény a szeptember 23-án megrendezendő országúti 10 kilométeres országos bajnokság előtt.

- Egy jó edzésnek szántuk ezt a versenyt a 10 kilométeres ob előtt, amelyen idén is szeretnénk dobogóra állni. Jó verseny volt, erlértük azt, amit szerettünk volna, a hangulat remek volt, így csak pozitívan tudok nyilatkozni a megmérettetésről – foglalta össze gondolatait a váltó befejező embere, Fazekas Milán.

A PSN Zrt. atlétái egyéniben is remekeltek, a top 20-ban végzett dr. Jakab András, aki 1:15.25-ös idejével a legjobb pécsiként ért célba, Barna Tamás pedig 1:25.42 óra alatt teljesítette a nem mindennapi távot.

MEGOSZTÁS
HOZZÁSZÓLÁS
Legfrissebb
Korcsolya 2019. január 14.

Két pécsi érmes a gyorskorcsolya Eb-n

Labdarúgás 2019. január 14.

Ezüstérmet szereztek a pécsi öregfiúk

Lövészet 2019. január 11.

Két sportlövőnk vett részt az Eb-válogatón

Vízilabda 2019. január 8.

Tornagyőzelemmel kezdték az évet