Hírek

Nem a jég, a nyitás csúszik

Korcsolya

2018. október 24.

A PSN Zrt. sajnálattal tájékoztatja a korcsolyázni vágyókat, hogy miközben tegnap még a Műjégpálya hétfői nyitását jeleztük előre, az időközben jelentős fordulatot ígérő időjárási előrejelzések miatt ez előrelátható néhány nappal későbbre tolódik.

Nem a jég, a nyitás csúszik

Egyrészt a keddi szélvihar olyan mennyiségű falavelet hordott a már jegesítés alatt álló pálya felületére, hogy annak letakarításához le kellett állítani a jégkészítést és leengedni a pályáról a nagy mennyiségű vizet.

Másrészt a pár napja még jelentősebb lehűlést ígérő meteorológiai előrejelzések mára alaposan megváltoztak, a legfrissebb jelzések szerint a hét végére 22 fokot meghaladó nappali és 15 fokot meghaladó éjszakai hőmérséklet várható térségünkben. Ez pedig a szabadtéri jégpálya esetében lehetetlenné teszi a korcsolyázásra alkalmas jégfelület készítését.

Az előrejelzések tükrében jelenleg az a legvalószínűbb, hogy az őszi szünet utolsó napjaira, azaz november 2-3-ára csökken le annyira a hőmérséklet, hogy a jégpálya végre valóban megnyithassa kapuit a közönség előtt.

A pontos dátumot web- és facebook-oldalainkon fogjuk közzétenni.

Megértésükre számítva: a PSN Zrt. vezetőségeKORÁBBAN ÍRTUK:

A hidegebb évszak beköszönte után sokan várták már a jégpályanyitás napját, hiszen a pécsi létesítmény kicsiknek és nagyoknak is kiváló kikapcsolódási, sportolási lehetőséget nyújt a téli időszakban. Az első vendégek október 29-én, hétfőn 9 órakor léphetik át a létesítmény kapuit és egészen 12 óráig csúszhatnak a jégen, de délután 17 és este 20 óra között is várják a korcsolyázni vágyókat. Az őszi szünetben (időjárástól függően) várhatóan ugyanezekben az időpontokban délelőtt és este tart majd nyitva a Műjégpálya.

A 2018/2019-es szezonra érvényes jegyárak:


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben