Hírek

Visszavonul Knoch Viktor

Korcsolya

2019. március 22.

Bejelentette, hogy befejezi pályafutását Knoch Viktor, a PSN Zrt. 29 éves olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója.

Visszavonul Knoch Viktor

Knoch Viktor, a pjongcsangi téli olimpia aranyérmese befejezi pályafutását, ezt maga a pécsi sportoló közölte a Nemzeti Sportban olvasható interjújában.

A PSN Zrt. 29 éves olimpiai bajnok versenyzője azt mondta:

– Ha reálisan nézzük, a pályafutásomba még egy olimpia beleférne, viszont már így is több az enyém, mint egy átlagos karrier, hiszen tizenhat évesen már ott voltam Torinóban. Fizikailag nem lenne olyan nagy akadálya a folytatásnak, inkább mentálisan fáradtam el: nem vagyok benne biztos, hogy képes lennék mindig száz százalékot nyújtani, és anélkül nem tudnék bekerülni a magyar válogatottba.

– Azt már az olimpia előtt megbeszéltem a szövetség vezetőivel, hogy ha folytatom, akkor sem versenyzek egy évig, vagyis ez nem egy Pjongcsang után kitalált forgatókönyv volt. Egyébként a győzelem után azt éreztem, inkább befejezném, utána viszont voltak olyan időszakok, amikor a folytatással kacérkodtam. Ám mindig oda jutottam, hogy ha a teljes képet nézem, van kedvem korizni, viszont minél jobban lebontottam a nagy egységet részekre, vagyis a nyári felkészülésre, az edzőtáborra, egy hétre, egy napra, egy edzésre, egy menetre, egy kanyarra, annál kevésbé hiányzott.

A teljes interjú ITT olvasható.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben