Hírek

Misina- és Tüke-futás: három héttel később!

Atlétika

2019. május 2.

Május 25-én rendezik a Városvédő Tüke-futás és Misina-csúcstámadás futónapot!

Misina- és Tüke-futás: három héttel később!

A szervező bizottság ezúton tájékoztatja a május 5-ére, vasárnapra tervezett pécsi Misina-csúcstámadás és Városvédő Tüke-futás iránt érdeklődőket, a már nevezett és ezt még csak tervező profi és amatőr sportolókat, hogy a rendkívül kedvezőtlen meteorológiai előrejelzésekre (10 fok alatti hőmérséklet, szélvihar, egész napos eső) tekintettel, a résztvevők biztonságát és kényelmét elsődlegesen szem előtt tartva, a szükséges hatóságokkal is egyeztetve a versenyt elhalasztjuk. 

Az új időpont: május 25., szombat, 11.00 óra. A Széchenyi tér aznapi foglaltsága miatt a rajt és a cél tervezett új helyszíne a Szent István tér lesz, utóbbi miatt kismértékben módosul az útvonal is. 

A nevezésüket már május 5-ére leadók indulhatnak 25-én is, nekik semmi teendőjük nincs, a szervezők a nevezéseket automatikusan módosítják. Akinek a már nevezettek közül a 25-e nem alkalmas időpont, természetesen visszakapja befizetett nevezési díját, kérjük, ezt a kérését mindenki a media@psnzrt.hu e-mail címen jelezze!  

A változás miatt május 6–19. között újranyitjuk az online-előnevezési rendszert is a www.psnzrt.hu honlapon, továbbá május 22–23-án 10.00–17.00, valamint május 24-én 9–12.00 óra között a Lauber Dezső Sportcsarnokban újabb személyes előnevezésre is mód nyílik. 

A verseny további paraméterei változatlanok, de a módosított versenykiírás, útvonal, illetve az összes szükséges információ az útvonal véglegesítése és a módosítandó engedélyek beszerzését követően, május 6-ától megtalálható lesz a www.psnzrt.hu honlapon.   

Megértésükre számítva, május 25-én kellemes időtöltést és jó versenyzést kívánva: a Szervező Bizottság

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben