Hírek

Európa-bajnokok a pécsi aerobikosok!

Aerobik

2019. május 27.

Szenzációsan szerepeltek a PSN Zrt. aerobikosai a bakui Európa-bajnokságon, ahol Bali Dániel és Mazács Fanni a vegyespáros mellett a szintén PSN Zrt. színeiben induló Farkas Balázzsal kiegészülve trióban is Európa-bajnoki címet szerzett.

Európa-bajnokok a pécsi aerobikosok!
Tizenegyedik alkalommal rendezték a felnőtt-junior aerobik Európa-bajnokságot, amelyen a felnőtt triók közül kiemelkedtek a pécsiek, a Mazács Fanni, Bali Dániel, Farkas Balázs alkotta hármas igen magas pontszámmal, 22.411 ponttal nyerte meg a kategóriát. A sikerszéria a vegyespárosoknál is folytatódott, ahol a Bali Dániel-Mazács Fanni kettős 22.300 pontot kapott gyakorlatára és ezzel újabb aranyérmet szerzett. A csoportoknál a Farkas Balázs, Hajdú Kata, Lőcsei Zoltán, Makranszki Anna, Mazács Fanni összeállítású magyar együttes 21.294 pontot kapott, így ötödikként zárt a PSN Zrt. és az Óbudai WDSE közös csoportja. Aerodance versenyszámban pedig a magyarok 16.875 ponttal szintén ötödikek lettek.

A juniorok is szépen szerepeltek az Eb-n, Ákoshegyi Dóra szenzációs gyakorlatával épphogy lemaradt a dobogóról, negyedik helyen végzett. A pécsi lány Ruzicska Vanesszával (Flex HD) és Simon Zsófiával (Óbudai WDSE) trióban szintén a negyedik helyen végzett, a junior csoport pedig bronzérmes lett.

A nemzetek rangsorában is kiemelkedő helyen végeztek a magyarok, a selejtezőben elért eredmények alapján a junioroknak és a felnőtteknek is bronzérmet akasztottak a nyakukba.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben