Hírek

Az apákat ünneplik a Hullámfürdő strandján

Úszás

2019. június 13.

Június harmadik vasárnapján ünnepeljük Magyarországon az apák napját, ez alkalomból a Pécsi Család- és KarrierPont június 16-án ingyenes programmal várja az érdeklődőket a Hullámfürdő 20 óráig nyitva tartó strandján.

Az apákat ünneplik a Hullámfürdő strandján

A kánikulára és hőségriadóra tekintettel a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által üzemeltetett Hullámfürdő pénteken nyitó strandja meghosszabbított nyitva tartással várja kedves vendégeit a hétvégén. A megszokottól eltérően június 14. és június 16. között a rendkívüli magas átlagos napi középhőmérséklet miatt a Hullámfürdő strandja este 8 óráig várja a strandolni, hűsölni vágyókat.

A Pécsi Család- és KarrierPont vasárnap egy vidám családi délután keretében szeretné felhívni a figyelmet az apák családban betöltött szerepének fontosságára, a programra előzetesen regisztráló első háromszáz fő ingyen strandolhat a pécsi Hullámfürdőben és vehet részt a különböző programokon (többek között gyerekkoncerten, ingyenes apa-gyerek fotózáson, légváron és több játékos feladaton)

Regisztráció: http://baranya.munkacsalad.hu/jelentkezek-az-apa-csak-egy-van-cimu-hullamfurdobe-ingyenes-belepes-biztosito-programra

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az apák napi rendezvény (15:00-18:00) állomásain való részvételkor a programra előzetesen regisztrálók vehetnek majd részt, megértésüket ezúton is kérjük és köszönjük!

 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben