Hírek

Sikeres hétvégét zártak atlétikában

Atlétika

2019. augusztus 26.

Szép eredményekkel gazdagodtak a PSN Zrt. atlétái a hétvégén megrendezett 3. Atlétikai Ifjúsági és Junior Magyar Liga Döntőjén. Kárpáti Enikő Kata, Garamvölgyi Petra és Rab Ákos Budapesten mérték össze erejüket a versenytársaikkal.

Sikeres hétvégét zártak atlétikában

A sportesemény két napján, augusztus 24-én és 25-én versenyszámonként a legjobb nyolc atléta juthatott be. A szombati napon kiváló eredményeket, szoros küzdelmeket és izgalmas befutókat láthatott a Lantos Mihály Sportközpont nézőközönsége.

Kárpáti Enikő Kata magabiztos, 170 cm-es ugrásával megnyerte a Junior Liga női magasugrás döntőjét, miközben a bronzérmes magyar bajnok, Garamvölgyi Petra az Ifjúsági Liga döntő első helyét hozta leány rúdugrásban, és a versenyen kívül ugrott egy egyéni csúcsot is. Rab Ákos a Junior Liga döntőjén, férfi 400 m-en a 4. helyen ért célba.

Jövő héten folytatódnak a küzdelmek a Serdülő Liga és a Szuper Liga Döntőkkel, ahol például Kárpáti Enikő Kata – bekerülve a legjobb hét közé – női magasugrásban és három próbában állhat rajthoz.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben