Hírek

Jön a Sportágbemutató!

2019. szeptember 11.

Szeptember 13-án és 14-én látogatható a Decathlon–PVSK–PSN Zrt. Sportágbemutatója. A szervezők a PVSK centenárium jegyében képviselik a kétnapos sporteseményt, ahol számos pécsi szakosztálynál lesz lehetőség megismerkedni a különböző sportágakkal.

Jön a Sportágbemutató!

A Sportágbemutatónak a PVSK Sportpálya ad otthont, és mindkét napon 9.00-18.00 tart. Célja a gyermekek érdeklődésének felkeltése a sport iránt, illetve sporttanácsadás és hasznos tippek nyújtása a fiatal korosztálynak. A rendezvényen a szülők és a gyerekek egyaránt választ kaphatnak a sportágakról felmerülő kérdéseikre, beszélgethetnek a szakosztályvezetőkkel, sőt, a sportpályán lehetőség nyílik kipróbálni is a sportokat.

– A PSN Zrt. Sportiskola különféle szakosztályainál a toborzók, mondhatjuk, a mindennapok szerves részei. A PVSK-val közös mostani sportágbemutatók különlegességét egyrészt az adja, hogy ezúttal sok szakosztályunk együtt, egyszerre lép színre, azaz még a sportkörön belül is amolyan – természetesen jó értelemben vett – konkurenciaharcot kell vívniuk egymással. Még érdekesebb viszont, hogy a város két legjelentősebb és legeredményesebb sportklubja, azaz a centenáriumát ünneplő, patinás PVSK, és a hozzá képest ifjú, ám annál dinamikusabban fejlődő PSN Zrt. Sportiskola nem vetélytársként, hanem az egységben rejlő erőre építve közös programmal várja a fiatalokat. Mindketten saját sportágaink legjavát vonultatjuk föl ezalatt a két nap alatt, edzőink, sportolóink közreműködésével egyaránt igyekszünk a bemutatók mellett hasznos információkkal, tanácsokkal is szolgálni az érdeklődőknek. A szülők pedig biztosak lehetnek benne, hogy bármely sportág tetszik is meg gyermeküknek, mind a két sportszervezetnél jó helyen, biztonságban, értő kezek felügyelete és szakmai irányítása alatt tudhatják majd őket, és mindkét helyen egy igazi nagy sportcsalád új tagjaként ismerkedhetnek, majd később mélyedhetnek el kedvenc sportáguk rejtelmeiben – foglalta össze a péntek-szombati sportos napok PSN Zrt. számára legfontosabb ismérveit Vári Attila, a társaság kétszeres vízilabdázó olimpiai bajnok vezérigazgatója.

Kipróbálható sportok:

– Kosárlabda
– Labdarúgás 
– Atlétika
– Ökölvívás
– Futás
– Kézilabda
– Triatlon
– Sportlövészet
– Vízilabda
– Úszás
– Szinkronúszás
– Jégkorong
– Judo
– Petanque
– Aerobik
– Torna

A rendezvényre a belépés ingyenes! A helyszínen a résztvevők minden kipróbált sport után gyűjthetnek 1-1 pecsétet a térképhez mellékelt gyűjtőfüzetükbe, amiből legalább 10-et megszerezve az általuk választott sportág első havi tagdíja alól mentességet kaphatnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az esemény plakátja:


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben