Hírek

Jó idő fogadta a Sportágbemutatóra érkezőket

2019. szeptember 17.

Több mint ezer gyermek és felnőtt látogató fordult meg az elmúlt hétvégén tartott Decathlon–PVSK–PSN Zrt. Sportágbemutatón. A pécsi iskolák növendékein kívül a lakosságnak is szóltak a programok, ahol tizenöt sportág pécsi szakosztálya mutatkozott be.

Jó idő fogadta a Sportágbemutatóra érkezőket

A PVSK centenárium jegyében megrendezett kétnapos sport- és családi esemény végig gyönyörű időben, jó hangulatban és fennakadások nélkül telt. A szervezők és a szakosztályok már korán reggel kitelepültek a PVSK Verseny utcai sporttelepére, ahol egész nap készségesen a sport iránt érdeklődő gyerekek és szülők rendelkezésére álltak. A standoknál a kiállított speciális sportruházatok mellett a legtöbb esetben ki is lehetett próbálni a sportokat, volt lehetőség beszélgetni a szakosztályvezetőkkel és a sportolókkal, emellett a színpadon folyamatosan szakmai interjúkat hallgathattak a nézők vezetőkkel, edzőkkel, szakosztályvezetőkkel és élsportolókkal.

Tiszay László, a PVSK Kosárlabda Akadémia Igazgatója és a program egyik szervezője az alábbi sorokkal értékelte a rendezvényt:

– Évről évre szép eredményeket ér el 100 éves egyesületünk a különböző bajnokságokban, és a PVSK-t nagyon sokan ismerik a városban. Ennek köszönhetően jött el a sok gyerek, és nagyon remélem, hogy a mai napon egy életre szóló élményt kaptak. Sokan most látták először az új munkacsarnokunkat, és elismeréssel szóltak a fejlesztésekről is. Nem titkolt szándékunk, hogy a tehetségesebb gyerekekkel hosszútávon foglalkozunk majd, de aki csak a mozgásért, a testedzésért jön hozzánk, őket is szeretettel várjuk.

Czerpán István, a PVSK elnöke arról nyilatkozott, hogy valóban elérte-e a kitűzött célt a sportesemény, és lesz-e folytatás:

– Egyértelműen sikeresnek ítélem meg a rendezvényt, hiszen a célunk az volt, hogy minél több gyermeknek adjunk segítséget ahhoz, hogy ki tudják választani, melyik sportágat szeretnék űzni. Örülök annak, hogy a PSN Zrt.-vel és Decathlonnal közösen rendezhettük meg az idei Sportágbemutatót. A napokban leülünk majd a PSN Zrt. képviselőivel, kiértékeljük a rendezvényt, és beszélünk a folytatásról is. Mert lesz folytatás, hiszen igény van rá, sokan voltak a két napon. Úgy gondolom, gyakrabban kell ilyen eseményt szervezni, így jövőre ismét találkozhatnak majd a Sportágbemutatóval.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, reméljük, hogy látogatóink kellemesen és hasznosan töltötték idejüket hétvégi rendezvényünkön!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben

Triatlon 2020. július 30.

Történelmi siker triatlon csapatversenyben