Hírek

A 9. fordulónál tart az eddig veretlen focicsapat

Labdarúgás

2019. október 3.

Az NB III. Közép-csoport 9. fordulójának mérkőzését október 6-án, vasárnap vívja meg egymással a PMFC és a THSE-Szabadkikötő. Az alábbiakban az eddigi eredményekről és a részletes szurkolói információkról olvashatnak.

A 9. fordulónál tart az eddig veretlen focicsapat

Labdarúgócsapatunk eddig veretlenül tartja első helyét a 2019/2020-as szezon bajnokságában, az NB III. Közép-csoport eddigi mérkőzéseinek eredményei a következők:

PMFC – Szekszárdi UFC                4­-0

HR-Rent Kozármisleny – PMFC     1-2

PMFC – Taksony SE GP Solar        8-1

Dabas-Gyón FC – PMFC                0-6

PMFC – Rákosmente KSK              6-0

Monor – PMFC                               2-2

PMFC – KTE Hufbau                      3-0

Budapest Honvéd MFA II. – PMFC   1-1


A 9. forduló mérkőzését 2019. október 6-án, vasárnap, 14:30-kor játssza a PMCF és a THSE-Szabadkikötő csapata a pécsi PMFC Stadionban.

Szurkolói információk a hétvégi találkozóra:

Az érvényes belépőjegyek már megvásárolhatók elővételben a Stadion utcai klubház emeleti pénztárában, hétköznapokon, munkarend szerint. A belépőjegy ára egységesen 500 forint, míg a 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára változatlanul ingyenes a hétvégi mérkőzés megtekintése. A szezonbérlet szintén érvényes!

A vasárnapi bajnoki mérkőzésen a szurkolók a megszokott módon a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, valamint a B-közép tribünt vehetik birtokba. Jegyvásárlásra nem csak elővételben nyílik lehetőség, a belépők a mérkőzés napján is kiválthatók a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti úti 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös és 6-os kaput használhatják a drukkerek. Külön vendégszektor nem lesz, így vendégek is a hazai oldalra válthatnak belépőjegyet.

A pénztárak, a stadion kapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 13:30-kor nyitnak. A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni, valamint a stadionnal délről szomszédos egyetemi kar parkolóját használni. A hűvös őszi időjárás beköszöntével ajánlott a réteges öltözék viselete, valamint csapadék esetén megengedett az esernyő használata a stadion területén. Bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most vasárnap is igencsak szép számban összegyűlve szurkoljuk ki az újabb hazai győzelmet!

A félidei tabella:Részletes félidei tabella és csapatinformációk az MLSZ adatbankjában találhatók.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2019. december 9.

Ezüstérem Bonyhádról

Korcsolya 2019. december 4.

Jégkalandra fel!

Korcsolya 2019. november 26.

Újra korizhatunk délutánonként is

Lövészet 2019. november 26.

Csonka Zsófia bronzérmesként a legjobb magyar