Hírek

Eredményesen zárult az október úszóinknak

Úszás

2019. október 29.

A PSN Zrt. Úszószakosztálya 45 fős csapattal indult a múlt hétvégén tartott Adorján József Emlékversenyen, emellett két sportolónk is részt vesz jelenleg a Jövő Bajnokai utánpótlás program edzőtáborában.

Eredményesen zárult az október úszóinknak

A már hagyományként megrendezett Adorján József emlékversenyen 16 csapat 300 versenyzője képviseltette magát az újonnan épült, 10 pályás, fedett Csík Ferenc Versenyuszodában, Kaposváron. Az utánpótlás legkisebbjeit is csatasorba állítva egészen a felnőttekig a 45 fős csapat 29 éremmel, rengeteg egyéni csúccsal és aranyjelvényes szintidővel térhetett haza.A másik nagyszerű hír, hogy a jelenleg zajló, egy hétig tartó Jövő Bajnokai első központi technikai utánpótlás edzőtáborában a PSN Zrt. két sportolója, Szabó Patrik és Pónya Botond is részt vesz. Az edzőtábort a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor nyitotta meg hivatalos beszédével, amelyben megköszönte Jancsik Árpádnak, a PSN Zrt. Úszószakosztályának vezetőjének elkötelezett szervező munkáját, valamint a régióvezetőknek és az edzőknek a közös jövőépítést.

Elsorolta az egyhetes táborban a technikai edzésekért felelős kiválóságokat, mint például Kovácshegyi Ferencet, Horváth Pétert, Petrov Árpádot, Egressy Jánost, Selmeci Attilát, Bodor Richárdot és Bodrogi Viktort. A napi váltásban motivációs előadások is elhangzanak majd az Olimpiai Bajnokok Testületének jóvoltából, Risztov Éva, Czene Attila, Szabó Joe és Wladár Sándor közreműködésével.  

MEGOSZTÁS