Hírek

Nívós rendezvény nyitja az úszók újévét

Úszás

2020. január 1.

A Magyar Úszó Szövetség és a PSN Zrt. Úszószakosztályának közreműködésével rendezik meg 2020 rendezvénysorozatának első állomását, a Jövő Bajnokai dél-dunántúli régiós rendezvényét sportolók és szülők számára.

Nívós rendezvény nyitja az úszók újévét

A január 4-i program első előadásán dr. Zacher Gábor, ismert toxikológus fog beszélni az online függőségről és a közösségi média sportolókra gyakorolt hatásáról. Második nekifutásra pedig Cseh László, a mai úszósport emblematikus alakja tart motivációs előadást és interaktív beszélgetést.

A rendezvényen továbbá megjelenik a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület, akik terápiás állatbemutatóval készülnek a résztvevőknek, akiknek adott a lehetőség az állateledel formájában gyűjtött adományok átadására is az egyesület számára.

Az eseményről készülni fog egy rövidfilm is, amely a PSN Úszószakosztály és a Magyar Úszó Szövetség Facebook oldalán lesz megtekinthető.

A szervezők a korosztályos régiós úszóválogatott tagjain kívül sok szeretettel várják a PSN Zrt. Úszószakosztály sportolóit, a szülőket és az edzőket a rendezvényre!


MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben