Hírek

Sikeres évkezdés a távfutó szakágnál

Atlétika

2020. január 16.

Az elmúlt hétvégén, Budapesten rendezték a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivált, ahol a nevezők 21, 10 és 5 km-es távok teljesítésével versenyezhettek egymással. A PSN Zrt. távfutó szakágát három női és egy férfi sportoló képviselte a fővárosban.

Sikeres évkezdés a távfutó szakágnál

A versenyzők a budapesti HUNGEXPO és a Kincsem Park területeinek változatos terepeit (aszfalt, földes út, füves pálya) szánthatták fel gyorsaságukkal. Az 5 km-es táv 1087 női indulója közül a 13 éves Kolat Panna 12. helyen végzett. 594-en rajtoltak a 10 km hosszúságú futamon, ahol a 18 éves Varga Eszter aranyérmet szerzett, a 13 éves Nagy Lujza pedig a dobogó második helyére állhatott fel. Ugyanezen táv férfi indulói összesen 425-en szerepeltek, és végül a PSN Zrt. tehetsége, Halász Ádám futott be elsőként.

A távfutó szakág jelenleg a tiszta felkészülés időszakában van - még messze a verseny időszaktól - ahol az edzésekbe fektetett munkára a terjedelem a jellemző, de ennek ellenére minden versenyzőnk felülmúlta önmagát, ami azt jelzi, hogy az eddig elvégzett munka alapján jó úton halad az atlétika szakosztály egyik ága. A férfi és női indulók nem voltak korosztályokra bontva, életkoruktól függetlenül együtt voltak értékelve, így például a 10 éves induló együtt futhatott az akár 30 éves sportolóval is.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőjüknek!

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Labdarúgás 2020. szeptember 17.

Óvintézkedések a kispályás fociban is

Atlétika 2020. szeptember 17.

Összefoglaló az eddigi atlétika eredményekről

Lövészet 2020. szeptember 15.

Ezüsttel tértek haza sportlövőink a hétvégén

Atlétika 2020. szeptember 15.

PSN Zrt. atlétika rúdugró verseny

2020. szeptember 14.

Aktuális heti versenyek