Hírek

Támogassa Ön is a PSN Zrt. csapatait!

2020. április 21.

A kialakult helyzetben egyre nehezebb biztosítanunk a sportolók számára a megfelelő körülményeket. Idén későbbi határidővel lehet társasági adó felajánlással támogatni a sportszervezeteket, erről olvashatnak az alábbi vezetői levélben.

Támogassa Ön is a PSN Zrt. csapatait!

Tisztelt Szülők, kedves Hozzátartozók!

Mivel a cégek részére a jogszabály már nem írja elő kötelezően a korábbi december 20‑i adófeltöltési határidőt, ezért vannak vállalkozások, amelyek ez év május 29-ig töltik fel előző, 2019-es évi nyereségük alapján képződött társasági adójukat (TAO). Őket szeretnénk most megszólítani.

A hatályos törvények értelmében lehetőségük van adójuk egy jelentős részét az ún. látvány-csapatsportágak számára felajánlani. A PSN Zrt.-ben vízilabda, labdarúgás, kézilabda, jégkorong sportágakra tudunk fogadni ilyen felajánlásokat.

A források felkutatása elsősorban természetesen a társaság munkatársainak, vezetőinek a feladata, ám ez éppen egy olyan terület, amelyből akár a szülők is hasznosan és eredményesen kivehetik a részüket.

Ezért szeretnénk arra kérni Önöket, hogyha akár a saját, akár ismerősök, családtagok, barátok cégeinek lehetősége van erre, társasági adójukkal a mi utánpótláscsapatainkat segítsék, hozzák kedvezőbb helyzetbe! Ugyan csak a fenti sportágainkra tudunk TAO felajánlásokat fogadni, de fontos a közös cél, fontos a PSN Zrt., így kérjük azoknak a szülőknek a segítségét is, akiknek a gyermeke a mi egyesületünkben sportol, de az nem „látvány csapatsport” (triatlon, torna, atlétika, úszás, lövészet, gyorskorcsolya, aerobik, szinkronúszás).

Kérem, ez ügyben akár konkrét felajánlás, akár további információnyújtás céljából is legyenek kedvesek dr. Antal Dániel kollégánkat keresni a +36 20/ 536 3345 telefonszámon, vagy az antal.daniel@psnzrt.hu e-mail címen. Az így befolyó összeg közvetlenül az adott sportok utánpótlás TAO-számlájára érkezik, és kizárólag a szakosztályok költségeire fordítható.

A PSN Zrt. kollégáival sokat dolgozunk, hogy minél teljesebben fel tudjuk tölteni az általunk megpályázott és a szakszövetségek által jóváhagyott kereteket, de ahhoz, hogy ez a lehető legjobban sikerüljön, nélkülözhetetlen az Önök hathatós segítsége is.

Közös érdekünk, hogy a lehető legjobb feltételeket teremtsük meg a gyermekeknek!

Kérem, aki tud, segítsen nekünk ebben a fontos munkában!

 

A PSN Zrt. valamennyi munkatársa nevében is köszönettel és sportbaráti üdvözlettel:

 

 

                                                                                                            Sági Zoltán
                                                                                           létesítmény és sport főmunkatárs
                                                                                                              PSN Zrt.

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben