Hírek

Közös munkával és kitartással dolgoznak az úszók

Úszás

2020. április 26.

Már több, mint egy hónapja zárva a Hullámfürdő, így a PSN Zrt. úszószakosztályának új akadályokkal kellett szembenéznie. Sportolóink azonban derekasan küzdve, heti kétszer, élő online edzéssel és rajzpályázattal tartják a lelket egymásban.

Közös munkával és kitartással dolgoznak az úszók

Március végén volt az első élő online bejelentkezés Jancsik Árpád, a Jövő Bajnokai Program Dél-dunántúli régióvezetőjének és egyben a PSN Zrt. úszószakosztály-vezetőjének felhívására, amelyre az ország minden tájáról, sőt, még külföldről is bejelentkeztek a sportegyesületek. A pécsi úszók tavaly óta heti kétszer funkcionális edzéseket is végeznek, kiegészítve az úszóedzést, illetve megelőzve a sérüléseket. Az edzések a Doboz Mozgásközpont közreműködésével, Reisz Dániel útmutatásával zajlanak. Dániel szerint a jelenlegi helyzetben nagyon fontos olyan izomcsoportokat is megmozgatni a közös edzések során, amelyeket egyébként a sportolók úszás során tudnak erősíteni.

Azóta hetente kétszer, minden hétfőn és csütörtökön, változatosan edz együtt az úszóközösség Dániel vezetésével.

A másik kezdeményezés a kicsiket aktivizálja. A „Nekem az úszás…” rajzpályázat keretében az úszószakosztály a sportághoz köthető élmények és emlékek felelevenítésére buzdítja a sportolókat. A legtöbb lájkot gyűjtő rajzok lesznek a győztesek, illetve a szakmai zsűri – aki nem más mint Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszó - által kiválasztott különdíjasok is jutalomban részesülnek.   

A rajz vagy festmény formájában elkészített alkotásokat 2020. május 15-ig várják a psnswimming@gmail.com e-mail címre.

A remekművek az úszószakosztály Facebook oldalán megtekinthetők és értékelhetők. 

MEGOSZTÁS
Legfrissebb
Atlétika 2020. augusztus 10.

A fővárosban jártak atlétáink

Vízilabda 2020. augusztus 5.

Sziporkáznak a pólós fiúk

Labdarúgás 2020. augusztus 3.

Tiszta győzelemmel kezdett a PMFC

Úszás 2020. július 31.

Új jegytípusok a Hullámfürdőben